3,880

FUT

Ookami to Koushinryou: Merchant Meets the Wise Wolf

Spice and Wolf: Merchant Meets the Wise Wolf

Holo egy hatalmas farkas istenség, akit Pasloe kisvárosában azért tisztelnek, mert megáldja az éves termést. Az évek múlásával azonban, ahogy a falusiak egyre önellátóbbá válnak, Holo pusztán népmesévé vált. Amikor egy Kraft Lawrence nevű utazó kereskedő megáll a településen, Holo felajánlja, hogy üzleti partnere lesz, ha elviszi őt északi otthonába, Yoitsu-ba. Az okos kereskedő felismeri Holo szokatlan képességét az emberek jellemének felmérésére, és elfogadja az ajánlatát. Most, hogy Lawrence egyszerre rendelkezik éles alkudozási készséggel és egy karizmatikus tárgyalópartnerrel, egyre közelebb kerül céljához, a saját üzlet megnyitásához. Ahogy azonban Lawrence Holóval járja a vidéket gazdasági lehetőségeket keresve, kezd ráébredni, hogy törekvései lassan valami váratlanná alakulnak.

MEGTEKINTÉS: 3,880
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-04-02
STÚDIÓ: Passione
STÁTUSZ: Fut
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 2/25
FORDÍTÓ: MahouFansub & AnimeTrix
FELTÖLTVE: 2024-04-02 21:06:35
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.