2,084

FUT

Tonari no Youkai-san

Youkai Neighbours

"A macskánk talán nekomata lesz..." Egy vidéki város, ahol a youkai, az emberek és az istenek normális, mindennapi életet élnek, egy kis melegséggel és időnként rejtélyekkel vegyítve. Egy nyáron a húszéves macska, Buchio hirtelen nekomata lesz. Megkérdőjelezve evolúciója okát, elindul, hogy az átváltozó kitsune Yurival együtt többet tudjon meg az átváltozásról. Muu-chan a varjú Tengu Jirou-t kémleli, amint az a Tengu kötelességeit végzi, és elkezdi Jirout új megvilágításban látni. Ugyanekkor egy szerencsétlen Nue-ról szóló pletykák kezdenek elterjedni...

MEGTEKINTÉS: 2,084
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-04-07
STÚDIÓ: LIDENFILMS
STÁTUSZ: Fut
BESOROLÁS: 14+
RÉSZEK: 7/?
FORDÍTÓ: Catbat-Sensei
FELTÖLTVE: 2024-04-07 12:26:46
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.