1,333

FUT

Seiyuu Radio no Uraomote

The Many Sides of Voice Actor Radio

Yuuhi Yuugure és Yasumi Utatane, két középiskolai szinkronszínésznő, akik történetesen ugyanabba az iskolába járnak, és véletlenül ugyanabba az osztályba kerültek, egy heti rádióműsor két műsorvezetője. Mint osztálytársak és szinkronszínésznők, minden hallgatónak megmutatják nagyszerű barátságukat! Legalábbis a felszínen. A valóságban a csendes lány Chika és a gyaru Yumiko teljes ellentétben állnak egymással. És abszolút ki nem állhatják egymást. Adáson kívül káosz és sértődések törnek ki. Adásban viszont a legjobb barátok. Vajon hová vezethet ez a viharos kapcsolat?

MEGTEKINTÉS: 1,333
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-04-10
STÚDIÓ: Connect
STÁTUSZ: Fut
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 3/12
FORDÍTÓ: Nightorizon-FanSub
FELTÖLTVE: 2024-04-12 20:45:54
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.