Koi to Yobu ni wa Kimochi Warui

Koikimo

Az emberek a legtitokzatosabb módon szeretnek egymásba. Ez az állítás különösen igaznak tűnik a tehetős zseni playboy, Ryou Amakusa esetében. Amikor majdnem leesik a lépcsőről egy esős reggelen, egy lány, Ichika Arima megmenti. Mintha a sors útjai vezetnének, Ryou később ugyanazon az éjszakán ismét találkozik Ichikával; ő épp a húga, Rio legjobb barátja. Ryou, hogy "megköszönje" neki, megpróbálja elcsábítani Ichikát a szokásos flörtölési taktikáival, csak hogy azonnal visszautasítsák, célpontja megrettent viselkedésétől. Ahelyett, hogy elkeseredne, Ryou inkább még inkább elbűvöli őt, és mindent megtesz, hogy elrabolja Ichika szívét, dacolva az egyre undorítóbb reakciókkal. Ám ahogy telik az idő, vajon Ichika megmarad-e visszataszítva Ryou hátborzongató, ám elkötelezett közeledéseitől?

MEGTEKINTÉS: 4,867
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2021-04-05
STÚDIÓ: Nomad
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Norsz
FELTÖLTVE: 2024-04-20 18:43:15
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.