Air Gear: Kuro no Hane to Nemuri no Mori - Break on the Sky

Air Gear: Break on the Sky

Az első részben főleg Ikki és Ringo érzéseit tudhatjuk meg, na de nem szappanoperásan, teli nyálas ömlengésekkel! Felbukkannak a mangában igen, az animében viszont egyszer sem látott szereplők. Csókok csattannak... meg pofonok. A második-harmadikban Agito-ra, Kazu-ra és az őket igencsak kedvelő két lányra, Emiri-re és Yayoi-chan-ra fektetnek nagyobb hangsúlyt, az ő gondolatmenetük a legfőbb szál a történetben. Itt sem kell félni attól, hogy elalszunk a nagy romantika (hahaha) közben, ugyanis ez a két rész a Kogarasumaru és a régi Sleeping Forest virtuális nagy harcát mutatja be!

MEGTEKINTÉS: 2,351
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-11-17
STÚDIÓ: Satelight
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 3/3
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2024-05-19 15:45:54
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.