Ragna Crimson

FORDÍTOTTA: AnimeDrive
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK
MEGTEKINTÉS: 51,079

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-04-25 13:56:35

Húhq,ez a 1. Rész nagyon jó volt. Sok csavar és a főhős ereje nagyon op. Ebből egy jó anime is kisulhet

CommentUser
2024-03-13 17:16:33

remelem jonnek uj reszek

CommentUser
2024-01-03 09:04:30

Vannak már, csak itt késnek hetekig a részek. Már kb 11 rész van. Borzalmas ami itt megy,ha meg szólsz valamit akkor le tiltsák a hozzászólásod..

CommentUser
2023-12-27 22:35:45

SOHA NEM LESZ UJ RÉSZ???????,

CommentUser
2023-12-10 04:10:43

Meg ugye hogy az érzelmek sokaságát átlehet élni alatta és a rengeteg nyitvahagyott kérdés külön felcsigáz még és további gondolkodásra késztet (pl. Erkölcsi és morális kérdések ) . A boldogságon és poénokon keresztül a feszengő hangulatig megtalálható majdnem minden. Szó mi szó tényleg igényes és látni kell na meg átélni!

CommentUser
2023-12-10 03:53:11

Jézus Atya Úr Isten! Most látok valami egészen mást készülőben ami nem teljesen a klisékre alapoz és a készítők fantáziájuknak megfelelően a kezükben tartva tudták létrehozni és ápolni ezt a csodát! Az Anime egészen biztosan 8.5+ értékelést érdemel és a részletek amik benne vannak elképesztőek. Bár tényleg nem ajánlatos fiatalabb nézőknek illetve lelki zavarban küzdő és öngyilkosságra hajlamos embereknek a megtekintés (a fiatalabbak szerintem meg amúgy sem fogják megérteni ahogy azt kellene). Meg ugye azoknak sem ajánlott akik nem bírják a vért és erőszakot és a horrorisztikus megjelenéseket amik könnyedén tudnak egyeseknek pár igen kellemetlen éjszakát okozni... A különböző személyiségek ahogyan a világlátásuk elüt egymástól és az ötletesség, részlet gazdagság ami benne van..... Na meg a látvány világ/harcok és azok megalkotása az engem komolyan megütött. Biztos sokan mikorra végignézik azt az első pár részt rájönnek hogy ez nem az ő világuk és nem fog tetszeni nekik de ez tagadhatatlanul most az Attack on Titan helyére fog lépni! Mindezt úgy írom hogy 7 részt láttam belőle de már innen tudom hogy ennek kell majd lennie egy 2. Évadának is. Extra easteregg hogy rendezett anomália az idősáv amin fut. Na meg az erőkülönbségek.... Ezen érzem hogy tényleg nem kottaszerűen legurult a futószalagról hanem valakinek a gondosan megírt jegyzeteiből született meg ez az alkotás. A folyamatos kibontakozás is erős nem csak a mondanivalója! De természetesen ez csak az én véleményem de attól függetlenül ezen érzelmek mellet kiállok. (A véleményem változását a későbbiekben fenntartom!)

CommentUser
2023-10-09 21:20:11

Jó volt az első rész.

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.