AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK
MEGTEKINTÉS: 46,343

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-06-13 16:26:57

Elég ergya ez a cucc... A 10. részig néztem, mert addig volt fent, de nem hiszem, hogy a maradék kettőt megnézem majd. Még a megszokottan alacsonyabb színvonalú tucat Isekai-ok(Isekai ez egyáltalán? Esetleg Isekai-ban Isekai?) között is kakkanat véleményem szerint. Nagyon nevetni sem tudtam rajta, pedig én az altesti humortól kezdve a disznó vicceken át sok mindenen tudok nevetni, a történetről meg ne is beszéljünk. Tudom helyén kezelni ezt a kategóriát az animék közt, így természetesen nem vártam tőle Ghost in The Shell komolyságú, vagy Violet Evergarden mélységű sztorit, de na... Ahogy látom, valakinek tetszik, így biztos többen is lesznek, s szívük joga, nincs ezzel baj. DE! Akik mérsékelten bár, de néhanapján kedvelik az egyszerűbb, könyebb tucat Isekai-okat, mint jómagam, azok azért fenntartásokkal kezdjenek bele, zéró elvárással, legroszabbra felkészülve... :D

CommentUser
2024-06-09 19:46:55

Mikor lessz 10. rész?

CommentUser
2024-04-11 15:42:00

még csak az első rész jött ki de már a kedvenc animéim között van ez biztos. IMÁDOMMMMMMMMMMMMMMMM

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.