AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK
MEGTEKINTÉS: 7,860

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-04-22 06:03:09

és sztem ezen ennyire kibukni csicska dolog is, mert nem érti a szándékot, mint valami fogyatékos

CommentUser
2024-04-22 06:01:59

én értem, hogy japán és a kultúrájuk arra épül, hogy becsület stb., de most KOMOLYAN GECI 32k yennen vesznek össze, hogy "visszakellvinni" ki ilyen hülye és miért ennyire nagy baj ez a kurva életbe, én úgy tanultam csak akkor kéne vagy "szabad", ha valami tényleg jót akarsz tenni és ő tényleg jót tett akkor meg a mangakának mi a faszért kellett ezt így leírni mint ha a lopás ami 32e yenről szóval ami nem a legtöbb pénz ennyire leírni mintha valami banklopás lenne több millió yennel istenem ez de fel tud baszni

CommentUser
2024-02-10 00:58:03 ● SZERKESZTŐ

Hamarosan érkezik a következő rész is! Amiben lesz pár újítás, mint pl.: opening karaoke, és a főcímhez egy kis díszítés! Ezek az előző részekbe is importálva lesznek amint kész lesz az endingnek a karaokéja! Ezentúl megpróbálunk kicsit naprakészebbek lenni és visszaállni a szokásos menetrendre. Remélem tetszett a mai rész szerintem eddigi legjobb volt! Kíváncsi vagyok véleményetekre! Stay tuned! :)

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.