(Szinkronos) Dragon Ball Z

Dragon Ball Zed

A történet szinte ott folytatódik, ahol abbamaradt, csak néhány dolog változott: Goku és ChiChi felnőttek és összeházasodtak, a többi karakter is tapasztaltabb és idősebb lett, ez különösen Gokun és Krillinen látszódik. Gokuéknak született egy gyerekük, Gohan, aki Goku nagyapjának, Gohannak a nevét és Goku erejét örökölte. Így éltek békében, míg egy furcsa idegen Raditz meg nem jelenik a Földön és elrabolja Gohant, ezért Gokunak és Sátánnak össze kell fogniuk, hogy legyőzhessék. Raditz Gokut folyton „Kakarotto”–nak hívja és arról mesél, hogy mindketten egy úgynevezett „Csillagharcos” fajhoz tartoznak, és hogy már csak 4-en vannak a fajtájukból. A Raditz elleni harcban meghal Goku és ellenfele is, de Raditz közli, hogy már csak 1 évük van, mert jön a másik két Csillagharcos is, nem fognak kegyelmezni, és ezzel a mondatával meg is hal. Sátán Gohant elviszi edzeni, és a többiek is ezek hallatán követik a példájukat. Goku is, aki a mennyben készül fel egy ottani nagymester által, aki egy igen furcsa és erős élőlény….. és még csak most fognak következni az izgalmas részek, de ezt csak akkor tudhatjátok meg, ha megnézitek.

MEGTEKINTÉS: 225,774
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1989-04-26
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 291/291
FORDÍTÓ: Szinkronos
FELTÖLTVE: 2024-01-14 15:46:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-04-03 13:50:11

Isten nyugosztalja Akira Toriyamát! Neki volt köszönhető, hogy megírta ezt a művet! Ez volt az első olyan magyar szinkronos anime, amit elsőnek láttam úgy kb 20 éve.

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.